Striimaa Free Music -sovelluksen avulla (MU-sovellus) mobiililaitteellasi ilmaiseksi musiikkia YouTubesta. Vastaanota ehdotuksia uusista artisteista ja soittolistoista, jotka ovat juuri oman musiikkimakusi mukaisia, tai luo omia soittolistojasi. Float Playerin (YouTuben minimointi) avulla voit avata ja käyttää muita sovelluksia nauttiessasi samalla ilmaisesta musiikista.

Vanced App

  • Mini Player - kuuntele musiikkia ja käytä samalla muita sovelluksia
  • Tutustu - artisteihin, albumeihin, kappaleisiin & soittolistoihin
  • Hae - löydä miljoonia kappaleita suoraan YouTubesta
  • Oma musiikkini - tallenna soittolistoja & tilaa kanavia
  • Säästä energiaa - kuuntele musiikkia & säästä akkuasi


FAQ


Onko sovellus maksuton?

Kyllä, sekä sovellus että sen käyttö ovat maksuttomia.

Tallentaako sovellus tietoja?

Sovellus tallentaa käyttäjän itsensä laatimat soittolistat paikallisesti mobiililaitteeseen.

Voinko sulkea näytön kuunnellessani musiikkia sovelluksen kautta?

Et, YouTuben käyttöehdot määräävät, ettei ääntä saa kuunnella ilman videota. Tästä syystä sovellus tarjoaa käyttäjälleen energiansäästötilan, joka vähentää näytön kirkkautta mahdollisimman paljon ja lukitsee samalla näytön.

Voinko kuunnella sovelluksen kautta musiikkia myös ilman verkkoyhteyttä?

Et, sillä sovelluksen kautta kuunneltu musiikki välittyy Youtubesta. Youtuben käyttöehtojen mukaisesti musiikki ei ole ladattavissa laitteisiin - tästä syystä tarvitset aina verkkoyhteyden musiikin kuuntelua varten.

Voinko ladata videoita sovelluksen kautta?

Et. Sovellus mahdollistaa ainoastaan YouTube-palvelun sisältöjen suoratoiston (striimaus). YouTuben sisältöjen lataaminen mobiililaitteisiin on kielletty ja tästä syystä emme jatkossakaan tule tarjoamaan lataustoimintoa.

Voiko videoita toistaa taustalla?

Ei, mutta Mini-Playerin avulla on mahdollista pienentää videota ja siirrellä sitä omien tarpeiden mukaan näytöllä (Floating-Player) – näin voit musiikkia kuunnellessasi käyttää älypuhelintasi vaikka verkossa surffailuun. Videoiden toistaminen taustalla ei ole YouTuben käyttöehtojen mukaan sallittua. Myös Mini-Playerin vähimmäiskoko on YouTuben määrittämä.

Voinko kuunnella musiikkia ilman videota?

Et, sillä audiosisällöt on YouTubessa aina yhdistetty videoihin ja äänentoisto ilman videota on kielletty.

Voiko sovelluksen avulla kuunnella muutakin kuin YouTubessa tarjottavaa musiikkia?

Ei, sillä kaikki tarjottava musiikki tulee suoraan YouTubesta. Voit nähdä eri artistien koko tuotannon, mutta yksittäisten kappaleiden puuttuessa ne näkyvät vain haaleina eivätkä ole kuunneltavissa.

Mitä ovat artistisivut?

Artistisivuilla näet artistin kaikki albumit ja kappaleet. Vaikka artistin yksittäisiä kappaleita ei YouTubesta löytyisikään, ne näkyvät harmaina.

Tarvitsenko verkkoyhteyden käyttääkseni sovellusta?

Kyllä, sovellus mahdollistaa musiikin striimauksen, muttei sen lataamista laitteisiin. Koska tiedonsiirtomäärät saattavat käyttäjästä riippuen olla suuria, suosittelemme WLAN-yhteyttä sovelluksen käytön aikana, vaikka muutkin liittymät käyvät.

Voinko katsoa sovelluksen kautta vain musiikkivideoita vai myös muita YouTuben videoita?

Sovellus kehitettiin YouTubesta saatavana olevan musiikin kuuntelua varten. Tästä syystä hakutoiminto on optimoitu löytämään ainoastaan musiikkivideoita.