Stream met de Free Music App (MU App) gratis muziek van YouTube naar je smartphone of tablet. Beluister je favoriete nummers of ontdek nieuwe muziek uit miljoenen nummers. Kies een genre en speel eindeloze afspeellijsten, albums en artiesten af. Laat je nieuwe artiesten en afspeellijsten voorstellen die bij je muzieksmaak passen of maak gewoon je eigen afspeellijsten. Dankzij de Float Player (minimaliseren van YouTube) kan je andere apps openen en gebruiken terwijl je van gratis muziek kunt blijven genieten.

Vanced App

  • Minispeler - beluister muziek en blijf andere apps gebruiken
  • Ontdek - artiesten, albums, nummers & afspeellijsten
  • Zoeken - vind miljoenen nummers direct op YouTube
  • Mijn muziek - sla afspeellijsten op & abonneer je op kanalen
  • Energie besparen - beluister muziek & spaar je batterij


FAQ


Is de app gratis?

Ja, de app zelf en het gebruik ervan zijn gratis.

Slaat de app gegevens op?

De app slaat alleen de door de gebruiker opgegeven afspeellijsten lokaal op je smartphone of tablet op.

Kan ik het display uitschakelen, terwijl ik met de app muziek beluister?

Nee, in de gebruiksvoorwaarden van YouTube staat dat het geluid niet zonder video mag worden afgespeeld. Om die reden heeft de app een energiespaarmodus, die de helderheid van het display zoveel mogelijk vermindert en het beeldscherm vergrendelt.

Kan ik met de app ook offline muziek beluisteren?

Nee, de muziek die je via deze app kunt beluisteren, wordt door YouTube beschikbaar gesteld. Vanwege de gebruiksvoorwaarden van YouTube mag de muziek niet worden gedownload - dus is er altijd een internetverbinding vereist om muziek te kunnen beluisteren.

Kan men met de app video's downloaden?

Nee. De app maakt alleen het afspelen (streamen) van YouTube-inhoud mogelijk. Het downloaden van inhoud is door YouTube verboden en daarom zullen wij ook in de toekomst geen downloadfunctie aanbieden.

Kunnen video's op de achtergrond worden afgespeeld?

Nee, maar wij bieden met de minispeler de mogelijkheid om de weergave van video's zo klein mogelijk en naar eigen voorkeur op het beeldscherm te plaatsen (Floating-Player) – op die manier kan je je smartphone verder blijven gebruiken en bijvoorbeeld op het internet surfen terwijl je muziek beluistert. Het afspelen op de achtergrond is vanwege de gebruiksvoorwaarden van YouTube verboden. Ook de minimumgrootte van de minispeler is door YouTube bepaald.

Kan men de muziek zonder video afspelen?

Nee, audio-inhoud is bij YouTube altijd aan de video gekoppeld en het afspelen van geluid zonder video is verboden.

Kan men met de app ook naar muziek luisteren die niet door YouTube wordt aangeboden?

Nee, alle muziek die wordt aangeboden komt van YouTube. Men kan volledige discografieën van artiesten laten weergeven, afzonderlijke nummers die niet beschikbaar zijn, worden slechts getoond en kunnen niet worden afgespeeld.

Wat zijn artiestenpagina's?

Op artiestenpagina's worden alle albums en nummers van een artiest getoond. Ook als afzonderlijke nummers van een artiest niet op YouTube beschikbaar zijn, worden deze in het grijs weergegeven.

Moet ik met het internet verbonden zijn om de app te kunnen gebruiken?

Ja, met de app is alleen streamen van muziek mogelijk, geen offline gebruik. Omdat er daardoor al naargelang gebruik veel dataverkeer kan ontstaan, is het raadzaam om tijdens het gebruik van de app via WLAN met het internet verbonden te zijn, maar dat is niet absoluut noodzakelijk.

Kan ik met de app alleen muziekvideo's of ook andere video's van YouTube afspelen?

De app werd ontwikkeld om via YouTube beschikbaar gestelde muziek te beluisteren. Daarom is de zoekfunctie zodanig geoptimaliseerd dat ze alleen muziekvideo's vindt.