Strømm med Free Music appen (MU App) gratis musikk fra Youtube til din smarttelefon eller tablet. Få forslag om kunstnere og spillelister, som tilsvarer eksakt din musikksmak, eller lag ganske enkelt dine egne spillelister. Takket være Float Player (YouTube minimering) kan du åpne og benytte andre apper mens du fortsetter å nyte musikk gratis.

Vanced App

  • Mini Player - hør musikk og fortsett å benytte andre apper
  • Oppdag - Kunstnere, albumer, spor & spillelister
  • Søk - finn millioner av sanger direkte fra YouTube
  • Min musikk - lagre spillelister & abonner på kanaler
  • Spare energi - hør musikk & skån ditt batteri


FAQ


Er appen gratis?

Ja, selve appen og også bruken av appen er gratis.

Lagrer appen data?

Appen lagrer spillelistene, som brukeren selv har laget, lokalt på din smarttelefon eller tablet.

Kan jeg slå av displayet mens jeg hører musikk med appen?

Nei, YouTube bruksbetingelsene foreskriver at det ikke er lov å spille av lyden uten video. Derfor tilbyr appen en energisparemodus som reduserer displayets lysstyrke så mye som mulig og sperrer skjermen.

Kan jeg høre musikk med appen også offline?

Nei, musikken, som kan høres med denne appen, stilles til disposisjon av YouTube. På grunn av YouTube bruksbetingelsene er det ikke lov å laste ned musikken - dermed må det alltid være en internettforbindelse for å kunne høre musikken.

Kan man laste ned videoer med appen?

Nei. Appen tillater kun avspilling (strømming) av YouTube-innhold. YouTube tillater ikke nedlasting av innhold, og derfor vil vi heller ikke i framtiden tilby nedlastingsfunksjoner.

Er det mulig å spille videoer i bakgrunnen?

Nei, men med minispilleren tilbyr vi muligheten til å plassere visningen av videoen på skjermen så liten som mulig og i henhold til egne behov (floating player) – på denne måten kan du fortsette å bruke smarttelefonen din, og for eksempel surfe på internett mens du hører musikk. Avspillingen i bakgrunnen er ikke tillatt på grunn av YouTubes bruksbetingelser. Også minispillerens minste størrelse er bestemt av YouTube.

Kan man avspille musikken uten video?

Nei, hos YouTube er audio-innholdet alltid knyttet til videoen, avspilling av lyden uten video er ikke tillatt.

Kan man også høre musikk med denne appen som ikke tilbys av YouTube?

Nei, den tilbudte musikken kommer i sin helhet fra YouTube. Man kan få vist komplette diskografier av kunstnere, i tilfelle enkelte sanger ikke er disponible, vises disse kun svakt og kan ikke avspilles.

Hva er kunstnersider?

På kunstnersider får du vist alle albumer og sanger fra en kunstner. Selv om enkelte sanger til en kunstner ikke skulle stå til disposisjon på YouTube, vises disse i grått.

Må jeg være koblet til internett for å kunne bruke appen?

Ja, med appen er det kun mulig å strømme musikk, men bruk offline er ikke mulig. Siden det kan, avhengig av bruken, oppstå stor datatrafikk på grunn av dette, anbefales det å være tilkoblet internett via WLAN mens appen brukes, men dette er ikke tvingende nødvendig.

Kan jeg med appen kun avspille musikk-videoer eller også andre videoer fra YouTube?

Appen ble utviklet for å kunne høre musikk som er stilt til disposisjon på YouTube. Derfor er søkefunksjonen optimert slik at den kun finner musikkvidoer.